BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
welcome too belogg kila .tengs yee krane sudi jenguk .klaw suke ,follow oke ?
♥ 2705 0503 2012 2402 ♚

Sunday, February 20, 2011

can i love you ?



lastly , i found the L O V E . yeah . i will always be with you mydear . i love you sow fucking damn mushh ! can i give my H E A R T too you ? hee . nur aqilah sayang kamu sgad ! tdy kiter date kan ? tul tak ? huhu . sayang kamu sampai maty ! time tuition lax tue ! hee . pas ue . ite hang same same kan ? you holdd my hands . huh . you make me smile lar . tak pnah wase hepy sebergini deyh . btw , i love you ! cinta kila hanye tuk you je taw ! hee . you have promise with me . that you will be always with me any minutes and seconds . kila percaye lar sayang . b tak mau tgal kan cyg taw ! pomiss aw . i really love you ! the end of yours storyy okeyh bahabyy ? hey . sorry disturb you keyh ! hope you hepyy with your shantek tue eyh ! HAHA . take care lar ! start tomorow , i dah tukar number . thank q mucukk beli kan number couple ! hee . sayang awak ! tapi kan . cinta ney tak buley shngat dipercayai . kadangkadang , ia hanye sekadar cinta monyet bukan jodoh . pape pun , bagi kila and untuk teruskan life kila . kila akan jugax mencintai SANG PENCINTA itu . but . maybe not whole my heart . ' jodoh datang dari Allah ' tak semudah tu kite temui cinta yang betul betul sejati . so . berhati hati lah dengan cinta key ! huhu . jiwang sudaa ! HAHA . mulai saat ney kila akan berhati hati dengan kehadiran cinta . ngee . kalau betul SANG PENCINTA itu milik kila dan akan memiliki kila selame nye . tunjuk kan lah pade kila . yang sebenar key . pape pun . just tawakal and berdoa pada Yang Berkuasa . Dia lah yang memiliki dan menentukan . bak kate you . ' kite hanye merancang . Allah yang tentukan ' its ryte ? huhuhu . tengs ! kila egd deyh ! HAHA . kadangkadang tu ade gax terpampar words ney ;;

but . nak buat camne kan . cinta yang kite tak nampak . tiba tiba jer hadir dan masuk dalam heart kite . betul tak ? macam mane pun rupe and size cinta kila . kau tetap cinta mati ku ! forever ! sayang bie !
LOVE AND LOVE !

0 comments:

Post a Comment